Altunhisar Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://altunhisarhem.meb.k12.tr
Adres : SAĞLIK MAH. TAHİRİ SK. HALK EĞITIM MERKEZI BLOK NO 1 ALTUNHİSAR / NİĞDE
VİZYON : Yaşam boyu öğrenmeyi davranış haline getirebilme ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlama amacından yola çıkarak; Alan araştırmalarıyla geniş kitleleri hedefleyerek, daha çok kursiyere ulaşma ve bu kursiyerlerin iyi bir ortamda eğitim görmeleri için; Öğreticilerin hizmet içi eğitim faaliyetleri ile meslek içinde yetiştirilmelerini ve kendilerini yenilemelerini sağlamak, daha fazla kaynak yaratarak dershaneleri teknolojik olanaklarla desteklemek, bu bağlamda kursiyerleri çalışma hayatına, ailesine, yöresine ve ülke ekonomisine kazandırmak hedefimizdir
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; ülkesini ve milletini seven, Atatürk ilkelerine bağlı, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, problem çözme becerisine sahip, yaşam boyu öğrenmeyi davranış haline getirebilen, evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak değerlerine sahip çıkan, ürettikleri ürünlerden gelir temin edip, bireysel,ailesel, yerel ve bölgesel ekonomiye katkı sağlayabilen, bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün Tam yıl
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Niğde merkezden otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık 35km